
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen
- 200 g geitenkaas verkruimeld
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 450 g broccoliroosjes gestoomd (zie tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 248.3 kcal / 1038.7 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 342.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Mysterieuze soep
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1hod. 15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1hod. 5min