Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 342.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Romige courgettensoep
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Mysterieuze soep
45min
Pompoensoep
35 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min