Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Alternativní recepty
Groene pepersaus
20min
Hollandaisesaus
15 min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Choronsaus
20min
Vegan kaas dip
40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Vitello tonnato
13h