Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15 Min
Steak tartaar
30min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Zeevruchtenrijst
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Groene pepersaus
20min
Choronsaus
20min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min