Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mayonaise
5min
Hollandaisesaus
15 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35 min
Choronsaus
20min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Gefermenteerde rode uien
96h
Bechamelsaus
15 min
Vitello tonnato
13h
Groene pepersaus
20min