
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 1859 kcal / 7784 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 195 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Sodík
- 1272 mg
Alternativní recepty
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Klassieke sabayon
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min
Groene pepersaus
20min
Choronsaus
20min