Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 362 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Broccolisoep
15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min