Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 362 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
25 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep
15 min
Mysterieuze soep
45 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Romige tomatensoep
25 min