
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 313 kcal / 1309.5 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Sodík
- 362 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1hod.
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Mysterieuze soep
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min