Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcí
- Kalorie
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Protein
- 139.4 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 91 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka z krabích tyčinek
6min
Pomazánka z makrely
20min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min
Šunková pěna
5min
Čabajská pomazánka
15min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min