
Zařízení & příslušenství
Špenátová polévka s vejci
Příprava 10min
Celkový 35min
6 porcí
Suroviny
-
jarní cibulky na kusy (4 cm)60 gramů
-
brambor, moučných na kostky (3 cm)200 gramů
-
másla50 gramů
-
čerstvého špenátu250 gramů
-
hovězího bujónu1 kostka
-
zeleninového bujónu1 kostka
-
vody1000 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
černého pepře, čerstvě umletého½ čajové lžičky
-
smetany200 gramů
-
vejce2
-
zakysané smetany200 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
271.2 kcal /
1138.8 kJ
Protein
6.3 g
Tuk
23.3 g
Sacharidy
11.8 g
Vláknina
1.3 g