Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů slunečnicového oleje, plus navíc na vymazání
- hrubá mouka, na vysypání formy
-
250
gramů podmáslí
nebo 250 gramů kefíru - 200 gramů hladké mouky
- 70 gramů máku, mletého
- 200 gramů krupicového cukru
- 3 vejce
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1077.5 kJ / 257.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 135.8 mg
Alternativní recepty
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1h 20min
Salát z červené řepy
10min
Extra dobrá brioška
3 Std.
Tvarohový zebra koláč
1h 15min
Pomerančový chlebíček
50 Min
Banánovo-čokoládové muffiny
45 Min
Hraběnčiny řezy
50 Min
Mazanec
2 Std. 15 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1 Std.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Buchty s povidly
2 Std. 20 Min