Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g échalote
- 1 piment rouge, petit, épépiné
- 1 gousse d'ail
- ½ brin de romarin, frais, aiguilles lavées et séchées
- 250 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 250 g d'espadon, en dés (1-2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 320 g de pâte sèche, type mezze penne
- 100 g de vin blanc, sec
- 150 g de tomates San Marzano, en dés (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Légumes sautés
10min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Cabillaud et riz vénéré
55 Min
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Ragoût de légumes
45min
Escargots aux légumes farcis
45min
Tête de M. Tomate
1h
Goulache
1 Std. 5 Min
Salade de couscous
50min