Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petit pain sec
- de l'eau pour faire tremper
- 15 g de persil frais, sans les tiges
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile plus un supplément pour faire frire
- 1 oeuf
- 600 g de boeuf haché
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de paprika piquant en poudre
- 150 g de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
- de l'huile
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Hamburger et coleslaw
40 min
Burgers de dinde
1h 25 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Quiche aux poireaux
1h 45 min
Burger Tex-Mex
4 Std. 25 Min
Pain express
1h 15 min
Steak tartare
30 min
Pains pita
2h
Petits pains burger (buns)
1h 45 min