Zařízení & příslušenství
蓝花糯米糕
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
20 人份
Suroviny
-
蓝花 新鲜或干燥,稍微洗净20 朵
-
热水50 克
-
糯米 浸泡约2小时后沥干300 克
-
椰浆200 克
-
盐½ 茶匙
-
班兰叶 切成5公分长3 片
-
水1200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1 g
Kalorie
338 kJ /
81 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
娘惹糕点
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní