Zařízení & příslušenství
午餐肉
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
3 人份
Suroviny
-
去皮五花肉 切2x2厘米块,提前冷冻1-2小时500 克
-
玉米淀粉50 克
-
低筋面粉30 克
-
水780 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
料酒10 克
-
生抽15 克
-
蚝油15 克
-
糖3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 涂抹用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
348.7 mg
Protein
17.2 g
Kalorie
3016.7 kJ /
721.7 kcal
Tuk
61.6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
20.5 g
Sacharidy
24.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起火锅吧
10 recepty/-ů
Čína
Čína