Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 综合蔬菜 (如红萝卜,长 豆,黄瓜,包菜,黄梨, 沙葛),切条状
- 40 克 新鲜红辣椒 , 去籽,切薄片
- 40 克 新鲜青辣椒 , 去籽,切薄片
- 3 茶匙 盐 ,适量调味
- 5 - 8 条 辣椒干 ,去籽并浸软
- 2 支 新鲜香茅 , 只取白色部分
- 4 粒 石古仔
- 2 个 蒜瓣
- 60 克 小红葱
- 10 克 新鲜黄姜
- ½ 茶匙 峇拉盏 (volitelně)
- 4 汤匙 食油
- 50 克 糖
- 60 克 白醋
- 100 克 无盐香烤花生 , 粗碎,装饰用
- 2 汤匙 芝麻 ,烤香,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1652.7 kJ / 395 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 10.3 g