Zařízení & příslušenství
蒸木薯糕
Příprava 10min.
Celkový 50min.
20 片
Suroviny
-
油 涂抹用
-
木薯 去皮并切成粗块状500 克
-
红糖120 克
-
水880 克
-
椰浆100 克
-
盐1 茶匙
-
班兰叶 切成5公分长3 片
-
鲜刨椰丝 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
0.4 g
Kalorie
396 kJ /
95 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
娘惹糕点
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní