Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 bocaux

Suroviny

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de canneberges déshydratées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 2 g
Kalorie 3922 kJ / 936 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 15.1 g
Sacharidy 227 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...