
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de noix de cajou, non salées
- 15 g de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
- 2 c. à soupe bombée de levure alimentaire en flocons
- 110 g d'eau, froide
- 15 g de jus de citron
- 40 g d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
- 1 gousse d'ail
- ½ - ¾ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, hachée (2 mm), selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 135 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sarrasin aux champignons
25 Min
Salade de carottes et crackers au sésame
1 Std.
Poudre pour thé Chai
15 Min
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Coleslaw
10 Min
Moutarde indienne
15 Min
Cheesecake glacé
3 Std.
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Curry de légumes indien
50 Min
Amaretti à l'abricot
40 Min
Houmous de betterave rouge
10 Min