Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de noix de cajou, non salées
- 15 g de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
- 2 c. à soupe bombée de levure alimentaire en flocons
- 110 g d'eau, froide
- 15 g de jus de citron
- 40 g d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
- 1 gousse d'ail
- ½ - ¾ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, hachée (2 mm), selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 135 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza au pesto de pistache, fromage stracciatella et mortadelle
3u. 10min
Coleslaw
10 Min
Houmous de betterave rouge
10 Min
Pesto au basilic
10 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Mousse à la truite
5 Min
Crème de bettes
35 min
Focaccia aux oignons
2h
Falafel et houmous de betterave rouge
20min
Canapés aux oeufs
10 Min
Crème de pois
40 min
Pain aux cinq graines
50 min