Zařízení & příslušenství
Fatayer with cheese and mint
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 pieces
Suroviny
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pieces
Protein
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moroccan Street Food
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Baked Mashed Potato Monsters
3hod. 5min.
Moroccan Bean Soup
45min.
Country Peach and Custard Pie
1hod. 50min.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13hod. 30min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Red lentil soup with cumin
55min.
Yoghurt and cucumber salad
5min.
Peas with ham
30min.
Spinach and tomato quiche
1hod. 45min.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2hod. 20min.
Mushroom Pie
1hod. 40min.
Bulgar and Red Lentil Soup
1hod.