Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
nebo 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieces
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Baguettes
3h 45min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Crêpes with herbs
1 Std.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Wholegrain hamburger buns
2 Std. 50 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Baguette
3h 45min