
Zařízení & příslušenství
Fatayer with cheese and mint
Příprava 30min
Celkový 1hod. 5min
12 pieces
Suroviny
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Nutriční hodnoty na 1 pieces
Kalorie
220 kcal /
921.2 kJ
Protein
6 g
Tuk
11 g
Sacharidy
23.4 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Moroccan Street Food
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní