Zařízení & příslušenství
Fatayer with cheese and mint
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 pieces
Suroviny
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pieces
Protein
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moroccan Street Food
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Yellow coloured eggs
Žádné hodnocení
Tzatziki
20min.
Strawberry ice cream bars
12hod. 15min.
'Qamar el-din' juice
5min.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Hummus
5min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Cheese pies
1hod. 25min.
Falafel
1hod. 25min.
Raw kibbeh
15min.
Gozleme
1hod. 15min.