Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
nebo 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieces
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almond Cashew Paste
15min
Salsa Brava
10 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Žádné hodnocení
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
French Brunch
Žádné hodnocení
Carrot & Apple Cottontail Collins
10 Min
Rustic bread
2 Std.
Garlic dip (toum)
15min
Sangria
10 Min
Apple Punch
30 Min
Pain aux Cereales
12 Std. 15 Min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min