
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g shallots cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
nebo 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 376 kcal / 1569 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Pink Moon Milk
10min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Kimchi risotto
25min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15hod.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3hod. 45min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min
Clams with Garlic Sauce
2hod. 40min
Risotto with Parmesan cheese
25min
Shrimp stuffed bell peppers
1hod. 25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Hollandaise sauce
15min
Mussels in coconut milk
25min