Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
nebo 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Liver Cake
1u. 50min
Fried Chives Pockets
45 Min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1u. 50min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Green mojo
Žádné hodnocení
Italian Savory Cheesecake
4u. 20min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 Min