Zařízení & příslušenství
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tuk
23 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min.
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min.
Tzatziki
20min.
Caesar Salad
30min.
Mussels in spicy tomato sauce
45min.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2hod.
Oysters Mignonette
5min.
Spicy Cheese Dip
20min.
Apple Strudel
1hod. 45min.
Lobster Bisque
1hod. 50min.