Zařízení & příslušenství
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tuk
23 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15hod.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min.
Peanut brittle
1hod. 30min.
Hollandaise sauce
15min.
Champagne crème brûlée
2hod. 25min.
Trout mousse
5min.
Steak tartare
30min.
Focaccia with onions
2hod.
Braised Eggs
Žádné hodnocení