Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
nebo 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Tuna mousse
10 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Salmon tartare
25min