Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
nebo 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Cucumber Soup
25 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Salted Herbs
15min
Sous-Vide Salmon
1h
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40 min
Russian salad
1h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Sous-vide Steak
1h 30 min