Zařízení & příslušenství
Veal fillet with mirabelle plums
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portions
Suroviny
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
59 g
Kalorie
1921 kJ /
455 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min.
Duck foie gras
24hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Ukrainian borscht
35min.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2hod. 40min.
Salmorejo
10min.
Russian salad
1hod. 15min.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min.
Calamares a la Americana
50min.
Potato cakes
45min.