Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 portions
Suroviny
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
709.6 mg
Protein
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min.
Crème anglaise
15min.
Steak tartare
10min.
Floating islands
1hod.
French vanilla canelé
49hod. 5min.
Chocolate Babka
3hod.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Whipped egg whites
10min.
Polenta
1hod.
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1hod. 30min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.