![Sous-Vide Turkey Breast (Metric) Sous-Vide Turkey Breast (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 709.6 mg
Alternativní recepty
Ginger Lemonade
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Flan Pudding
3h
Cutter Beet Carpaccio
Žádné hodnocení
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Tzatziki
20min
Pisco Sour
10min
Green coloured eggs
55min
Steamed Papaya Milk
50min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min