
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g water
- 80 g orange flower water to taste
-
15
g fresh yeast crumbled
nebo 1 ½ tsp dried instant yeast (8 g) - 650 g wheat flour plus extra for dusting
- 5 g salt
- 120 g caster sugar
- 180 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kcal / 2154 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25hod. 20min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4hod. 30min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Arabian ice cream
10hod. 25min
Fish tagine with tahini
1hod. 15min
Raw kibbeh
15min
Chicken with bulgur and vegetables
3hod. 5min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1hod. 25min
Russian salad
1hod. 15min
Linzer torte
5hod. 10min