
Zařízení & příslušenství
Cachupa with pork and beans
Příprava 15min
Celkový 24hod.
10 portions
Suroviny
-
dried broad beans100 g
-
dried white sweetcorn kernels (type canjica)200 g
-
popcorn kernels (unpopped) dried100 g
-
water plus extra for soaking2200 g
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, dried2
-
bacon cut in pieces (2 cm)400 g
-
pork spare ribs cut in individual ribs300 g
-
white wine100 g
-
salt4 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
chorizo in one piece200 g
-
kale cut in thin strips (1 mm)300 g
-
sweet potato cut in pieces (2 cm)350 g
-
pumpkin cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in pieces200 g
-
olive oil30 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
canned butter beans drained300 g
-
red chilli sauce (gindungo), for seasoning
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2539.7 kJ
Protein
23 g
Tuk
35 g
Sacharidy
48 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Taste of Africa
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní