Root Vegetable Soufflé

Root Vegetable Soufflé

4.1 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions

Suroviny

  • unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrot juice (100% juice)
    16 oz
  • whole milk
    6 oz
  • all-purpose flour
    4 oz
  • egg yolks from large eggs
    3
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg whites from large eggs
    5

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 232.2 mg
Protein 8 g
Kalorie 1180.2 kJ / 282.1 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 38.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...