
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
- 1 oz sugar
- 8 oz carrots sliced (1 in.)
- 8 oz parsnips in pieces (1 in.)
- 16 oz carrot juice (100% juice)
- 6 oz whole milk
- 4 oz all-purpose flour
- 3 egg yolks from large eggs
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 egg whites from large eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 282.1 kcal / 1180.2 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 232.2 mg
Alternativní recepty
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min
Summer Squash Flatbread
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1hod.
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Eggplant and Almond Dip
20min
Kabocha Sage Risotto
40min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2hod. 45min
Quinoa Patties
1hod.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min