Root Vegetable Soufflé

Root Vegetable Soufflé

4.3 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
6 portions

Suroviny

  • unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrot juice (100% juice)
    16 oz
  • whole milk
    6 oz
  • all-purpose flour
    4 oz
  • egg yolks from large eggs
    3
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg whites from large eggs
    5

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 282.1 kcal / 1180.2 kJ
Protein 8 g
Tuk 11.1 g
Sacharidy 38.6 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 232.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...