Zařízení & příslušenství
Root Vegetable Soufflé
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
232.2 mg
Protein
8 g
Kalorie
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
38.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Veggie Table
51 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Ratatouille
40min.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min.
Purple Cauliflower Soup
25min.
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1hod. 30min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Mushroom Risotto
30min.
Caponata
50min.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min.
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min.
Zucchini and Cheese Soufflés
40min.
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1hod.