Kompatibilní verze
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 1464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Curried Lentils
5h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Chili
50 min