Kompatibilní verze
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 1464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternut Squash Coconut Curry
40 λεπτ.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Lentil Loaf
1h 10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Chickpea Ratatouille
1h
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min