Kompatibilní verze
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 1464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Vegetarian Chili
50 Min
Quinoa Patties
1h
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min