White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
TM6 TM5

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.8 (19 hodnocení)

Suroviny

Brussels Sprouts

  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Risotto

  • 8 oz quinoa
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
  • 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp dried sage
  • ¼ tsp garlic powder
  • 2 oz dry white wine
  • 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
  • 18 oz vegetable stock
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 tsp salt, to taste
  • pomegranate arils/seeds, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2142 kJ / 512 kcal
Protein
17 g
Sacharidy
69 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
12 g
Sodík
1464 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty