
Kompatibilní verze
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g di acqua
- 300 g di riso a chicco corto (es. riso per sushi), ben sciacquato e scolato
- 60 g di foglie di cavolo cinese a pezzi (2 cm)
- 100 g di cipolla affettata finemente (2 mm)
- 40 g di carota a listarelle (2 mm)
- 4 fettine di alga kombu (2 cm l'una circa) (volitelně)
- 10 - 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (170 g circa)
-
300
g di vongole, fresche e pulite
nebo 300 g di cozze fresche pulite - 250 g di calamari ad anelli
- 75 g di salsa di soia giapponese (vedere consigli)
-
60
g di sake
nebo 60 g di vino di riso - 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di olio di sesamo (10 g)
- 80 g di miso
- 5 pizzichi di alga wakame, in fiocchi essiccata
- 200 g di tofu delicato a cubetti (1.5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 478 kcal / 2015 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Condimento allo yogurt
5min
Carciofi alla romana
50min
Crema Thermomix® per le feste
25min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
Burger vegan
5hod.
Cornetti con carne macinata
30min
Pane all'aglio
15min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Gulasch
3hod.
Involtini estivi
30min