Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pane bianco, raffermo, tagliato a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino, senza pelle e disossati, tagliati a pezzi
- 150 g di lenticchie, in scatola, sgocciolate (pesare dopo averle sgocciolate) (vedere consiglio)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale, tagliata a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina bianca
- olio per friggere ad immersione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 min
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Ninguna valoración
Focaccia alle olive
2h 20 min
Frittata senza uova
Ninguna valoración
Polpette al sugo
45 min
Pane veloce
1h 15 min
Cubetti di frittata con broccoli
Ninguna valoración
Riso al pomodoro
30 min
Insalata di patate
1h 5 min
Cake al limone
1h 5 min
Muffins con gocce di cioccolato
1h