Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pane bianco, raffermo, tagliato a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino, senza pelle e disossati, tagliati a pezzi
- 150 g di lenticchie, in scatola, sgocciolate (pesare dopo averle sgocciolate) (vedere consiglio)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale, tagliata a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina bianca
- olio per friggere ad immersione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al sugo
45 min
Crêpe
1h 15 min.
Frittelle di patate
45 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Frittata
35 min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Frittata soffice alle patate
1h 15 min.
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
Žádné hodnocení
Insalata di carote
15min
Pancake americani
40 min
Torta soffice al cioccolato
1h 30 min