Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Asparagi con patate
50min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pasta e fagioli
50min
Minestrone
45min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Žádné hodnocení
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Verdure al vapore
20 min