Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone

Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone

3.9 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di riso basmati
  • 500 - 700 g di asparagi verdi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13 g
Kalorie 1685 kJ / 403 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...