Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50min
Minestrone
45 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Purè di patate
50min
Pasta e fagioli
50min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Žádné hodnocení
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Zuppa di zucca
35min
Risotto salame e piselli
30 min