Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino
- 1 pizzico di peperoncino rosso (volitelně)
- 1 foglia di alloro secca
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio o in salamoia, ben sgocciolati
- 700 g di cosce di pollo, intere, senza pelle (cosce e sovracosce separate)
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (volitelně)
nebo 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa (volitelně) - 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Spigole all'acqua pazza
30min
Polpette al sugo
45min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Purè di patate
50min
Verdure ripiene
1h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Pollo al limone
50min
Salmone con noodles di zucchine
25min