Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino
- 1 pizzico di peperoncino rosso (volitelně)
- 1 foglia di alloro secca
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio o in salamoia, ben sgocciolati
- 700 g di cosce di pollo, intere, senza pelle (cosce e sovracosce separate)
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (volitelně)
nebo 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa (volitelně) - 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Spigole all'acqua pazza
30min
Polpette al sugo
45min
Uova sode
20 min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Cannelloni
1h 20 min
Rollè di tacchino
50min
Frittata di zucchine
40min
Funghi all'aglio
20 min