Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
350
g di cavolfiore, le cimette a pezzi piccoli
nebo 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 320 g di pasta secca, tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 20 olive nere, denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Cornetti con carne macinata
30min
Crostata alle mele
1 godz.
Cavolfiori gratinati
50min
Gattò di patate
1h 30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 menit
Spaghettini ai peperoni
50min
Insalata di pasta alle verdure
1 godz.
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min
Pasta al tonno e melanzane
30min