Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
nebo 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
nebo 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Polpettone veloce
55min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Risotto alla milanese
30 min
Polpette al sugo
45 min
Sformato di zucchine
1h 10min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Scaloppine ai funghi
40min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min