Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
nebo 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
nebo 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Muffin al cioccolato
45 Min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Contorno di verdure
25 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Involtini di carne con verdure
1 Std.
Capuns grigionesi
35 Min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 Min