Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 80 g di prosciutto crudo affettato
- 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Carne trita
35min
Crocchette di pesce persico
Žádné hodnocení
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Roastbeef
55min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 menit
Insalata di patate
1h 5 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Cannelloni
1h 20 min
Stufato di pollo alla senape
40 menit
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min