Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
250
g di pasta, tipo cornetti
(Hörnli) -
10
g di cerfoglio fresco, spezzettato
nebo 10 g prezzemolo fresco - 30 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio di oliva
- 150 g di zucchine, tagliate a metà, a striscioline sottili
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 25 g di aceto di vino bianco
-
50
g rucola, tagliata
grossolanamente o
spezzettata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 265 mg
Alternativní recepty
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Zuppa di farro contadina
50 Min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1 Std. 5 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Žádné hodnocení
Insalata di riso
40min
Insalata di lenticchie
30min
Risotto al limone e spinaci
30min
Purè di patate nature
55min