Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
250
g di pasta, tipo cornetti
(Hörnli) -
10
g di cerfoglio fresco, spezzettato
nebo 10 g prezzemolo fresco - 30 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio di oliva
- 150 g di zucchine, tagliate a metà, a striscioline sottili
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 25 g di aceto di vino bianco
-
50
g rucola, tagliata
grossolanamente o
spezzettata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 265 mg
Alternativní recepty
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Insalata di lenticchie
30 min
Insalata di riso
40 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 min
Risotto al limone e spinaci
30 min
Minestrone con ceci
40 min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40 min
Sugo alla bolognese
3h 15 min