Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e a fette
- 1500 g di acqua
- 100 g di formaggio Emmental o altro formaggio simile semi-stagionato, a pezzi
- 30 g di Parmigiano, a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco
- 100 g di prosciutto cotto, a fette e a pezzi
- 6 uova
- 70 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di zucchine
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Cornetti con carne macinata
30min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
10 min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 min
Scaloppine ai funghi
40min
Frittata
35min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Petto di pollo e zucchine
50min
Contorno di zucchine
30min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min