Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g groene paprika, in fijne schijfjes (ong. 1 paprika)
- 75 g rode paprika, in fijne schijfjes (ong. ½ paprika)
- 250 g verse champignons, in schijfjes
- 120 g wortelen, in julienne
- 120 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 800 g water
- 10 g zout
- 350 g rijst
- 1 klein stukje verse gember, geschild (1-2 cm)
- 1 selderstengel, in stukken
- 70 g spek, in reepjes
- 200 g uien, in fijne halve schijfjes
- 200 g verse sojascheuten
- 100 g sojasaus
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje paprika, zoet
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1935 kJ / 463 kcal
- Protein
- 10.99 g
- Sacharidy
- 51.82 g
- Tuk
- 23.56 g
- Vláknina
- 9.33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rijstsalade
1 Std.
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Lasagne bolognese
2h 30min
Coconut Dream
10 Min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Garnituur van courgette
30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min