Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Risotto bolognese
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Griekse varkensstoofpot
45min
Arabische kip met couscous
45min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Kip garam masala
50 Min