Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g venkel, in stukken (2-3 cm)
- 250 g wortel, geschild en in stukken (2-3 cm)
- 40 g prei, in stukken (2-3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje fijn zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Broccolisoep
15 min
Aardappel-preisoep
40 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige tomatensoep
25 Min