Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g venkel, in stukken (2-3 cm)
- 250 g wortel, geschild en in stukken (2-3 cm)
- 40 g prei, in stukken (2-3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje fijn zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25 Min
Mysterieuze soep
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Broccolisoep
15min