
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 350 g venkel in stukken (2-3 cm)
- 250 g wortel geschild en in stukken (2-3 cm)
- 40 g prei in stukken (2-3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje fijn zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1hod.
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Mysterieuze soep
45min
Romige erwtensoep
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min