Zařízení & příslušenství
Zachte wortelsoep met venkel
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (volitelně)1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
6.1 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pompoensoep
35min.
Broccolisoep
15min.
Mysterieuze soep
45min.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min.
Romige tomatensoep
25min.
Broccolisoep met volkoren croutons
40min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Romige courgettensoep
25min.
Aardappel-preisoep
40min.
Zachte bloemkoolsoep
50min.