Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
- 10 g de purée de tomates
- 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Ragoût de porc à la grecque
45 min
Poulet en sauce à la pêche
40 min
Curry de poisson
35 min
Ballotins de filet de porc
1h
Cassolette de poulet et de lard
1h 10 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Curry de poulet à la japonaise
55 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min
Steak tartare
30 min
Risotto bolognaise
45 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min