Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
- 10 g de purée de tomates
- 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Filet de porc sauce moutarde
30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Risotto à la saucisse et aux pois
30min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Goulash de pommes de terre
1h
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Poulet oriental au couscous
45min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min