Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- 8 vol-au-vent
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
One pot penne-poireaux
30min
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Mousse au thon
5 Min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Pennette safran et crevettes
30min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Soupe du chalet
40min
French dressing raffiné
15 Min