Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- 8 vol-au-vent
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Steak tartare
30 min
Boulettes sur purée Parmentier
1u.
Linguine saumon et vodka
20min
Fromage d’Italie pané
40min
Risotto au safran de Mund
45min
Gratin de l’armailli
50min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Tarte flambée au lard
40min
Spaghettis à la carbonara
30 min