Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- 8 vol-au-vent
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 Min
Vol-au-vent aux quenelles
35 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Roulades au fromage et jambon
55min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Ramequins au fromage
50 Min
Sauce curry
10 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Curry de poulet
35 Min