
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brandade di baccalà
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olio di semi di girasole
- 400 g di baccalà messo in ammollo e sminuzzato (senza pelle e spine)
- 70 g di latte
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 scatola di peperoni piquillo, in conserva (circa 20-24 pezzi), peso netto circa 490 g
Salsa di peperoni rossi
- 150 g di peperone rosso tagliato in 2 o 3 pezzi
- 1 porro (solo la parte bianca) in 2 o 3 pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna liquida
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 411 kcal / 1712 kJ
- Protein
- 10.13 g
- Tuk
- 33.32 g
- Sacharidy
- 17.59 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1hod. 50min
Crema inglese
10min
Pan brioche
9hod. 30min
Filetto alla Wellington natalizio
3hod. 30min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1hod. 25min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Soufflé al cioccolato extra fondente
50min
Insalata nizzarda
40min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1hod. 10min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min