Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brandade di baccalà
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olio di semi di girasole
- 400 g di baccalà, messo in ammollo e sminuzzato (senza pelle e spine)
- 70 g di latte
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 scatola di peperoni piquillo, in conserva, (circa 20-24 pezzi), peso netto circa 490 g
Salsa di peperoni rossi
- 150 g di peperone rosso, tagliato in 2 o 3 pezzi
- 1 porro, (solo la parte bianca) in 2 o 3 pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna, liquida
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 17.59 g
- Tuk
- 33.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brutti ma buoni di arachidi
3 godz. 45 min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Crostata di carote e arance
1 Std. 25 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50 Min
Shake allo yogurt e mango
10 Min
Budini al cocco al vapore
Žádné hodnocení
Brownies al cioccolato
45 Min
Soffritto di cipolle e aglio
Žádné hodnocení
Salsa mojo verde
10 Min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min
Crema chantilly
35 Min