Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Sacharidy
- 47.83 g
- Tuk
- 29.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux pommes facile
45min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Pizza margherita
2h 10min
Farfalle aux palourdes et tomates-cerises
30min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Petits pains garnis marocains (Batbout)
2u. 40min
Riz au mélange de légumes
55min
Soupe de nouilles chinoises et mélange de champignons
35 Min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2u. 40min
Poulet citron
50min
Penne au thon
35 Min