Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Sacharidy
- 47.83 g
- Tuk
- 29.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bolognaise
3h 15min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Crevettes au curry
35min
Ragoût d'agneau
50min
Riz au mélange de légumes
55min
Riz à la tomate
30min
Salade de poivrons
20min
Brownies
45min
Gâteau au chocolat léger
2h 15min
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min