Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Sacharidy
- 47.83 g
- Tuk
- 29.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35min
Pâtes au blé complet à la crème de pois chiches et crevettes
35min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Lasagnes classiques
2 Std.
Penne au thon
35min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Linguine aux gambas
30 Min
Poulet citron
50min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Gâteau au yogourt
1h 40min
Sauce bolognaise
3h 15min