Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Gratin de pommes de terre
1h 10 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Gratin de courgettes
1h 10 min
Ratatouille
40min
Gratin dauphinois
50min
Gratin de chou-fleur
55min
Haricots verts au thym
1h 10 min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Petits pois et carottes
35min