Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur
55 Min
Légumes sautés
10min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Haricots verts au thym
1h 10min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Lasagnes
2 Std.
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Petits pois et carottes
35 Min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Salade de haricots verts aux lardons
40min