Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois
50min
Cuisson du riz
25min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Lasagnes
2 godz.
Aubergines vapeur et riz
1 godz.
Gratin de chou-fleur
55 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Salade de haricots verts aux lardons
40min