Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile végétale
-
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
nebo 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 17 mg
Alternativní recepty
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Oignons grillés (200 g)
25 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des oignons
20min