
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Vollmilch
- 10 Eigelb
- 300 g Zucker (200 g für das Rezept und 100 g zum Brennen)
- 40 g Speisestärke
-
1
TL Vanillezucker
nebo 1 TL Vanillearoma - 1 Prise Salz
- Zitronenschale von 1 Zitrone
- 1 Zimtstangen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 445 kcal / 1854 kJ
- Protein
- 11.34 g
- Tuk
- 16.54 g
- Sacharidy
- 62.69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Long Island Icetea
5min
Sauce Béarnaise
40min
Panna cotta
6hod. 15min
Meringue
10min
Café-de-Paris
30min
Zabaglione
15min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6hod. 40min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2hod.
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min
Vitello Tonnato
48hod.