Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Zucker
- 400 g Wasser
- 400 g Tonic Water
- 50 g Gin
- 1 Eiweiss (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Meringue
10 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Gemüsetatar
25 Min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Café-de-Paris
30min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Vanilleglace
12h
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
4h 15min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min