Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basler Fastenwähe
2h
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Vermicelles
3h 15min
Linzer Torte
1h
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Appenzeller Biberli
2 godz. 20 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Zwiebelwähe
1h 15min
Meitschibei
1 godz. 30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Aargauer Rüeblitorte
2h