Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Mud cake
2h 30min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Fagotto Napoletano
2h 15min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Zitronentarte mit Baiserhaube
2h 30min
Zuger Kirschtorte
4 godz.
Schoggi-Brownie mit Pepp
12h