Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbfleisch
- 1000 g Kalbfleisch, ohne Sehnen, am Stück (aus dem Stotzen)
- 750 g Weisswein, trocken
- 250 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, frisch, gewaschen und trocken getupft
- 4 Nelken
- 5 Salbeiblätter, gewaschen und trocken getupft
- 1 Zwiebel, klein, geviertelt
- 1 Karotte, klein, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 Staudensellerie, klein, geschält, in Stücken (3–4 cm)
- 1 Prise Salz
Thunfischsauce
-
300
g Erdnussöl
nebo 300 g Maiskeimöl - 200 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl, gut abgetropft
- 15 - 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst und gefiltert
- 1 EL weisser Essig (volitelně)
- 3 Eigelbe
Fertigstellung
-
1 - 2
TL Kapern, gesalzen
nebo 4 - 5 Essiggurken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 64.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Café-de-Paris
30 Min
Zabaglione
15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std.
Sauce béarnaise
20 min
Schwimmende Inseln
40 Min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 Std.
Forellenmousse
5 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Pastateig
1 Std.