
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbfleisch
- 1000 g Kalbfleisch ohne Sehnen, am Stück (aus dem Stotzen)
- 750 g Weisswein, trocken
- 250 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, frisch gewaschen und trocken getupft
- 4 Nelken
- 5 Salbeiblätter gewaschen und trocken getupft
- 1 Zwiebel klein, geviertelt
- 1 Karotte klein, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 Staudensellerie klein, geschält, in Stücken (3–4 cm)
- 1 Prise Salz
Thunfischsauce
-
300
g Erdnussöl
nebo 300 g Maiskeimöl - 200 g Thunfisch, in Öl abgetropft
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl gut abgetropft
- 15 - 20 g Kapern, gesalzen zur Entsalzung abgespült
- 25 g Zitronensaft frisch gepresst und gefiltert
- 1 EL weisser Essig (volitelně)
- 3 Eigelbe
Fertigstellung
-
1 - 2
TL Kapern, gesalzen
nebo 4 - 5 Essiggurken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 760.5 kcal / 3181.9 kJ
- Protein
- 37.7 g
- Tuk
- 64.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caponata Siciliana
30min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Žádné hodnocení
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Panna cotta
6hod. 15min
Forellenmousse
5min
Zabaglione
15min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3hod.
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Munder Safranrisotto
45min