Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kartoffeln, geschält und in Scheiben
- 1500 g Wasser
- 100 g Emmentaler oder beliebige andere mittel-harte Käsesorte, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Zweigchen frische Petersilie
- 100 g Schinken, gekocht, Tranchen in Stücke geschnitten
- 6 Eier
- 70 g Paniermehl
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Bouillon
10 min
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Kartoffelpizza
1 godz. 10 min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pasta-Lauch-Topf
30 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Rindsstroganoff
45 min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35min