
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kartoffeln geschält und in Scheiben
- 1500 g Wasser
- 100 g Emmentaler oder beliebige andere mittel-harte Käsesorte, in Stücken
- 30 g Parmesan in Stücken
- 2 - 3 Zweigchen frische Petersilie
- 100 g Schinken, gekocht Tranchen in Stücke geschnitten
- 6 Eier
- 70 g Paniermehl
- 1 Prise feinkörniges Salz nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 418 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Tomatenreis
30min
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Tomaten-Omelette
45min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Klassische Lasagne
2h
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35min
Glutenfreier Chocolate Chip-Cake
1h 10min
Varoma-Brötli
2h 15min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min