Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kartoffeln, geschält und in Scheiben
- 1500 g Wasser
- 100 g Emmentaler oder beliebige andere mittel-harte Käsesorte, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Zweigchen frische Petersilie
- 100 g Schinken, gekocht, Tranchen in Stücke geschnitten
- 6 Eier
- 70 g Paniermehl
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Kürbis-Pudding
50 Min
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1 Std. 15 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Zucchetti-Omelette
40 Min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 Min
Penne mit Thon
35 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min