Gedämpftes Kartoffel-Omelette

Gedämpftes Kartoffel-Omelette

2.5 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln geschält und in Scheiben
    400 g
  • Wasser
    1500 g
  • Emmentaler oder beliebige andere mittel-harte Käsesorte, in Stücken
    100 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • frische Petersilie
    2 - 3 Zweigchen
  • Schinken, gekocht Tranchen in Stücke geschnitten
    100 g
  • Eier
    6
  • Paniermehl
    70 g
  • feinkörniges Salz nach Belieben
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 1749 kJ / 418 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...