Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Zucchetti, der Länge nach in Streifen (ca. 0,5 cm)
- 500 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Stücken (3 cm)
- 150 g Parmesankäse, in Stücken (3 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Krevetten, alle Sorten, geschält
- 400 g Wasser
- 800 g Milch
- 80 g Weissmehl
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 12284 kJ / 2936 kcal
- Protein
- 304 g
- Sacharidy
- 152 g
- Tuk
- 120 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau-Gratin
50 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Fisch Curry
35 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 min
Poulet-Pilaw
45 min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min