
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Blattspinat, gefroren aufgetaut
- 50 g Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer gemahlen
- 6 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 317 kcal / 1327 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1hod.
Zucchetti-Omelette
40min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Kohl-Kürbis-Suppe
45min
Blumenkohl-Couscous
10min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
15min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min