Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 50 g Hartkäse, zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Rindsstroganoff
45min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Schoggichüechli
45min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Gemüsecremesuppe
45min
Sattmacher-Salat
40min
Zucchetti-Omelette
40min
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min