Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 50 g Hartkäse, zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Eier-Canapés
10min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Tomaten-Omelette
45min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Zucchetti-Omelette
40min