![Das Weisse vom Ei-Omelette Das Weisse vom Ei-Omelette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6163F4F-5278-4226-8C5E-9D4DD292C815/Derivates/C82D46D7-136A-4DC5-AC26-E8FFF2414CE0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
nebo 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Guacamole
5 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Zucchetti-Omelette
40min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 Min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 min
Peperoni-Salat
20min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.