Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
nebo 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
Thon-Dip
5 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Tomaten-Omelette
45 Min
Zucchetti-Omelette
40 Min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Poulet-Pilaw
45 Min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1 Std. 15 Min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min