
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
nebo 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 103 kcal / 431 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Kartoffelsalat
1hod. 5min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Pastasalat mit Gemüse
1hod.
Zucchetti-Omelette
40min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Zucchettibeilage
30min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Peperoni-Salat
20min