
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519 kcal / 2165 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Lapins apéritifs
1 godz. 30 min
Panure
5 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4 godz. 20 min
Choco-praliné abricot
Brak ocen
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Tartelettes aux fraises
1 godz. 15 min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Volcan au chocolat
15 min