Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Truffes au moka
30min
Éclairs au chocolat
1h 15 min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Moutarde au piment rouge et miel
Žádné hodnocení
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Fougasse aux olives
2h 20min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1h 40min
Forêt noire
2h 30 min
Macarons au caramel
1h 50 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tiramisu stracciatella
2h 30 min