Dacquoise praliné au chocolat
TM5

Dacquoise praliné au chocolat

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

La dacquoise

  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre
  • 40 g de pralin (cf. conseil)

La ganache chocolat

  • 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
  • 250 g de crème, 35 % m.g., très froide

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2165 kJ / 519 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
42 g
Tuk
34 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty