Dacquoise praliné au chocolat

Dacquoise praliné au chocolat

3.0 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
8 portions

Suroviny

La dacquoise
  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre
  • 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
  • 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
  • 250 g de crème, 35 % m.g. très froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 2165 kJ / 519 kcal
Tuk 34 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...