Zařízení & příslušenství
Dacquoise praliné au chocolat
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
8 portions
Suroviny
La dacquoise
-
135 g d'amandes en poudre
-
150 g de sucre glace
-
5 blancs d'œufs
-
50 g de sucre
-
40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
-
250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
-
250 g de crème, 35 % m.g. très froide
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
2165 kJ /
519 kcal
Tuk
34 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Passionnément chocolat
45 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Carac (Tartelette au chocolat)
2hod.
Churros
1hod. 15min.
Pâte à choux
2hod.
Crème brûlée
4hod. 50min.
Moutarde de Bénichon
40min.
Glace au caramel
9hod.
Mille-feuille pomme-safran
Žádné hodnocení
Bavarois aux 3 chocolats
4hod.
Éclairs au chocolat
1hod. 15min.
Mille-feuilles
2hod. 25min.
Forêt noire
2hod. 30min.
Tarte meringuée au citron
2hod. 30min.