Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Mini focacce fantaisie
2sa 5 dk
Croquant au chocolat
15 Std.
Forêt noire
2 godz. 30 min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Panna cotta
6h 15min
Lasagnes classiques
2sa 5 dk
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Žádné hodnocení
Macarons au caramel
1h 50 min
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min