Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre, mou et un peu pour le moule
- 250 g de beurre, mou
- 300 g de sucre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 1 sachet de poudre à lever (11 g)
- 10 g de Grand Marnier
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 300 g de crème, 35 % m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 7 œufs de pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2976 kJ / 716 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuilles
2h 25min
Sauce béchamel
15 dk
Vermicelles
3h 15min
Bûche de Noël
2h 45min
Volcan au chocolat
15 dk
Pain accordéon aux herbes
1sa 20 dk
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat
1sa 15 dk
Gâteau au chocolat - café aérien
1sa 20 dk
Sablés viennois au chocolat
50 dk
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min