Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaçage noir (à faire la veille)
- 5 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre
- 125 g de crème, 35 % m.g.
- 75 g de cacao en poudre
Dacquoise
- 20 g de farine
- 40 g de cacao en poudre
- 160 g d'amandes en poudre
- 180 g de sucre glace
- 6 blancs d'œufs
- 160 g de sucre
Praliné aux noisettes
- 150 g de noisettes émondées
- 150 g de chocolat au lait au praliné, en morceaux
- 60 g de beurre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
Mousse au chocolat noir amer
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 40 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- 25 g de sucre
- 2 œufs
Finition
- 50 g de copeaux de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3407 kJ / 815 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Madeleines au chocolat
30min
Crème brûlée
4u. 50min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Panna cotta
6h 15 min
Gâteau à la crème
45min
Bûche de Noël
2h 45min
Hot-dogs
35min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min